علی رجبی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه دستورالعملی جدید در خصوص واحدهای لبنی سنتی تدوین شده است، اظهار کرد: قرار است به منظور ساماندهی واحدهای لبنی سنتی شناسنامهدار شدن آنها در دستور کار قرار گیرد تا بتوانیم بدین ترتیب بر نوع محصولات، کیفیت آنها، شرایط بهداشت و سلامت این مواد و نیز مباحث مربوط به شکایات مردمی نظارتهای لازم را توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مدنظر قرار دهیم.
وی با اشاره به اینکه واحدهای لبنی سنتی طی چند سال گذشته رشد فزایندهای داشتهاند، خاطر نشان کرد: به دلیل اینکه صفر تا ۱۰۰ مواد لبنی سنتی در این واحدها انجام میشود، تصمیم بر ساماندهی واحدهای لبنی سنتی در دستور کار قرار گرفته است.
رئیس اتحادیه فروشندگان لبنیات ادامه داد: در واحدهای لبنی سنتی موادی همچون ماست، ماست چکیده، ماست موسیر، کره و خامه تولید میشود که با ساماندهی این واحدها میتوانیم بر مسائل مختلف تولید، پخش و توقعات مردمی نظارت لازم و کافی را داشته باشیم.
رجبی با تاکید بر این که باید مردم را ترغیب کنیم که از گوشه و کنار خیابان از جمله ماشینهای سیار که نه جای مشخصی دارند و نه از شرایط لازم برخوردارند مواد لبنی تهیه نکنند، اظهار کرد: با ساماندهی واحدهای لبنی سنتی و شناسنامهدار شدن آنها که با ارائهی مجوز توسط وزارت بهداشت صورت میگیرد امکان شکایت مردمی فراهم میشود تا بدین طریق بتوانیم کنترل بیشتری را بر واحدها و مواد لبنی داشته باشیم.
وی با اعلام اینکه حدود ۲۰۰۰ واحد لبنی سنتی در استان تهران وجود دارد، ادامه داد: از این تعداد حدود ۱۰۶۰ مربوط به شهر تهران و ۹۴۰ واحد مربوط به شمیرانات، ری، کن و پردیس است که اتاق اصناف جداگانه دارند. باید خاطر نشان کنم که از حدود ۱۰۶۰ واحد موجود در تهران حدود ۶۰ واحد درگیر دریافت پروانه کسب هستند که امیدواریم به زودی این مساله محقق شود.
نظر شما